Menu Sluiten

Over Kristine Zakaryan

Kristine Zakaryan

“Ik ben docent wiskunde van beroep. Kennis overdragen  is mijn passie en dat doe ik met heel veel plezier. Ik vind het leuk om samen met de leerlingen uit te zoeken wat de beste manier van leren is voor hen. Het geeft voldoening als je vaardigheden deelt met de leerlingen die het nodig hebben.”

Over Lynn Vogel

“Ik kom uit een echte bèta familie dus het enthousiasme voor de bèta vakken is bij mij met de paplepel ingegoten. Ook heb ik het privilege gehad van een super enthousiaste wiskunde docent die mij liet zien dat er ook ruimte is voor creativiteit binnen de wiskunde. Voor het bakken van taarten bijvoorbeeld. Ik hoop dat ik de leerlingen van het leerstation niet alleen goed kan begeleiden maar ook kan laten zien hoe leuk deze vakken zijn!”

Over Anouk Rinia

Anouk Rinia Leerstation“Ik weet hoe het is om af en toe een minder cijfer te halen op de middelbare school en ik ben zelfs ook een keer blijven zitten. Ik ben toen keihard gaan werken en heb daardoor toch plezier in de exacte vakken gevonden. Ik hoop tijdens het lesgeven de leerlingen net zo enthousiast te maken als ik nu ben.”

Over Marjolein Naudé

“Op de middelbare school had ik voor wiskunde en NaSk gelukkig leuke docenten. Hun enthousiasme voor de bèta vakken was aanstekelijk! De bèta vakken gaan niet iedereen even makkelijk af, en iedereen heeft recht op goede uitleg en wat extra aandacht. Met veel jaren bijles geven achter de rug wil ik me inzetten om de exacte vakken voor iedereen wat leuker en begrijpelijker te maken, net als mijn docenten voor mij hebben gedaan.”

Over Annick Kooij

“Al vanaf de middelbare school heb ik de beta vakken heel erg leuk gevonden. Ik merkte op  school al dat ik het leuk vond om klasgenootjes te helpen met het uitleggen van de stof. Toen ik ben gaan studeren ben ik hier verder mee gegaan in de vorm van bijles, examentraining en huiswerkbegeleiding. Wat ik altijd probeer is leerlingen vertrouwen te geven bij het maken van opgaves en iedereen met een goed gevoel naar huis te laten gaan.”

Over Margot Peters

Al vele leerlingen hebben plezier gehad van Margots aanstekelijke enthousiasme en optimisme. Ze heeft tijdens en na het behalen van haar master natuurkunde (cum laude) en 1e graads lesbevoegdheid op verschillende middelbare scholen en examencursussen gewerkt als docent. Meer info over Margots achtergrond vindt u hier.

Ze werkte jaren als vrijwilliger bij Huiswerkhulp van Stichting Taal doet Meer. Daar zag ze hoe groot de vraag is naar betaalbare professionele studiebegeleiding. Daarom richtte ze in 2018 het Leerstation op, met een heldere sociale missie. Vol passie laat ze het Leerstation groeien tot een succesvolle sociale onderneming. Ook zoiets bouwen? Check www.kopieerhetleerstation.nl!

Ze voelt zich voor de klas als een vis in het water en gaat graag de uitdaging aan om leerlingen te interesseren voor de magische wetten van de natuurkunde. Ze stimuleert haar leerlingen om nieuwsgierig en kritisch naar de wereld te kijken en om zelfstandig te leren nadenken.

Over Buurthuis Sterrenzicht

Heleen van der Linden, Sociaal beheerder in Buurthuis Sterrenzicht: “Het Leerstation is een prachtig initiatief dat onze Sociaal Makel organisatie van harte steunt. Ieder kind verdient het om een gelijke kans te krijgen om zijn of haar studie met hulp en begeleiding van beroepskrachten op een juiste manier te volgen of af te kunnen ronden.”

Zaal in Buurthuis Sterrenzicht voor Het Leerstation, vakinhoudelijke studiebegeleiding voor iedereen in Utrecht

Robin Izelaar, Sociaal makelaar in Buurthuis Sterrenzicht: “Het Leerstation is een supermooi initiatief dat betaalbare professionele onderwijsondersteuning voor ieder kind mogelijk wil maken. Het is meer dan huiswerk maken. Ze bieden kinderen een lerende omgeving.”

Hier vindt u meer informatie over Buurthuis Sterrenzicht.