Menu Sluiten

Over Jelle van Toledo

We zijn trots dat Jelle, een ervaren studiebegeleider en veelzijdige hoogvlieger, op de maandagmiddagen het Leerstation-team versterkt!

Na bachelors Rechtsgeleerdheid, Bedrijsfeconomie, Geneeskunde en een master in Economie in London zal Jelle binnenkort als zij-instromer voor de klas staan in het primair onderwijs. Geheel uit de lucht komt deze drastische switch ook niet vallen: de afgelopen tien jaar heeft hij met veel plezier middelbare scholieren bijles gegeven in vrijwel alle vakken. Zijn specialiteit is wiskunde: tot op heden heeft elke leerling onder zijn begeleiding uiteindelijk een (ruime) voldoende behaald!

Jelle vindt het leerstation een bewonderenswaardig initiatief en draagt graag bij aan een samenleving met gelijke kansen voor iedereen.

Over Buurthuis Sterrenzicht

Heleen van der Linden, Sociaal beheerder in Buurthuis Sterrenzicht: “Het leerstation is een prachtig initiatief dat onze Sociaal Makel organisatie Vooruit van harte steunt. Ieder kind verdient het om een gelijke kans te krijgen om zijnZaal Saturnus in Buurthuis Sterrenzicht - Het Leerstation of haar studie met hulp en begeleiding van beroepskrachten op een juiste manier te volgen of af te kunnen ronden.”

Robin Izelaar, Sociaal makelaar in Buurthuis Sterrenzicht: “Het Leerstation is een supermooi initiatief dat betaalbare professionele onderwijsondersteuning voor ieder kind mogelijk wil maken. Het is meer dan huiswerk maken. Ze bieden kinderen een lerende omgeving.”

Hier vindt u meer informatie over Buurthuis Sterrenzicht.

Over Margot Peters

Al vele leerlingen hebben plezier gehad van Margots aanstekelijke enthousiasme en haar positieve houding. Ze heeft tijdens en na het behalen van haar master en 1e graads bevoegdheid in de natuurkunde op verschillende middelbare scholen en examencursussen gewerkt als docent. Ze paste haar kennis over natuurkunde toe tijdens de jaren dat ze bij NS in de techniek werkte. Meer info over Margots achtergrond vindt u hier.

De afgelopen vier jaar werkte ze daarnaast als vrijwilliger bij Huiswerkhulp van Stichting Taal doet Meer. Daar leerde ze niet alleen hoe leuk en uitdagend het is om leerlingen persoonlijk te kunnen begeleiden en ze te zien groeien, maar vooral hoe groot de vraag is naar betaalbare professionele studiebegeleiding. Daarom richtte ze in 2018 het Leerstation op, met een heldere missie.

Ze voelt zich voor de klas als een vis in het water en gaat graag de uitdaging aan om leerlingen te interesseren voor de magische wetten van de Natuurkunde. Ze stimuleert haar leerlingen om nieuwsgierig en kritisch naar de wereld te kijken en om ze zelfstandig te leren nadenken.