Menu Sluiten

Corona-maatregelen

Vanaf woensdag 3 juni geven we weer live les in het buurthuis! Natuurlijk wel een beetje anders dan normaal. Check onze nieuwe regels: mag ik naar het Leerstation komen? en welke regels gelden er in het buurthuis?

Studiebegeleiding

We zijn experts in natuurkunde, wiskunde en scheikunde voor alle jaren en klassen van de middelbare school.

We begeleiden onze leerlingen bij het studeren: onze leerlingen krijgen extra uitleg en hulp waar nodig en we helpen ze toetsen en examens voor te bereiden. We werken met maximaal vier leerlingen per docent, dus onze leerlingen gaan na onze hulp steeds weer even zelf aan het werk. Zo  krijgen ze individueel maatwerk en leren we ze tegelijkertijd zelfstandig te werken.

Elke leerling mag een middag gratis meedoen om de sfeer te proeven.

Openingstijden

Het Leerstation is open op

maandag 15.00-18.00
dinsdag 15.00-18.00
woensdag 15.00-18.00

Het Leerstation is gesloten op officiële feestdagen: de kerstdagen, oud- en nieuwjaarsdag, tweede Paasdag en tweede Pinksterdag. Daarnaast sluiten we tijdens de zomervakantie.

Tarieven

De sterkste (sch)ouders dragen bij ons de zwaarste lasten: leerlingen met een U-pas betalen het U-pas tarief.

1 middag per week 2 middagen per week
Regulier tarief €129 per maand €249 per maand
U-pas tarief €49 per maand €95 per maand

Onze diensten zijn vrij van BTW. U betaalt bij ons per maand (vooraf) en u kunt dus ook per maand opzeggen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Locatie

Het Leerstation in buurthuis Sterrenzicht op een kaart van UtrechtHet Leerstation is gevestigd in Sterrenzicht: Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht.