Menu Sluiten

Studiebegeleiding

We zijn experts in natuurkunde, wiskunde en scheikunde. Leerlingen van alle schooljaren en niveaus van de middelbare school kunnen bij ons voor deze vakken terecht. We begeleiden ze bij het studeren: onze leerlingen krijgen extra uitleg waar nodig, hulp als ze vastlopen en we checken of ze alle stof voor de toets goed begrepen hebben. Onze leerlingen leren hoe ze zich goed kunnen voorbereiden op de toetsen en examens in de exacte vakken.

We werken met maximaal vier leerlingen per docent, dus onze leerlingen gaan na onze hulp steeds even zelf aan het werk. Zo bevorderen we de zelfstandigheid van onze leerlingen, terwijl we ze tegelijkertijd individueel maatwerk bieden.

Elke leerling mag een middag gratis meedoen om de sfeer te proeven. Meer details over inschrijving en betaling vindt u in onze algemene voorwaarden.

Openingstijden

Het Leerstation is open op

maandag 15.00-18.00
dinsdag 15.00-18.00
woensdag 15.00-18.00

Het Leerstation is in principe altijd open, behalve op officiële feestdagen: de kerstdagen, oud- en nieuwjaarsdag, tweede Paasdag en tweede Pinksterdag. Daarnaast sluiten we tijdens de zomervakantie.

Tarieven

De sterkste (sch)ouders dragen bij ons de zwaarste lasten. Leerlingen met een U-pas betalen het U-pas tarief.

1 middag per week 2 middagen per week
Regulier tarief €129 per maand €249 per maand
U-pas tarief €49 per maand €95 per maand

Onze diensten zijn vrij van BTW. U betaalt bij ons per maand (vooraf) en u kunt dus ook per maand opzeggen. U kunt kiezen of uw kind één of twee middagen per week begeleiding volgt, en die keuze kunt u maandelijks aanpassen.

Locatie

Het Leerstation in buurthuis Sterrenzicht op een kaart van UtrechtHet Leerstation is gevestigd in Sterrenzicht: Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht. Klik op de kaart voor een routebeschrijving.