Menu Sluiten

2018 was spectaculair!

Daar zitten ze: onze ploeterende kanjers! Er wordt mega hard gewerkt om vóór de kerst nog even wat mooie cijfers te scoren. Met taaitaai en chocoladepepernoten onder handbereik, natuurlijk. Onze stoelen raken steeds beter gevuld: vorige week zijn er weer twee nieuwe leerlingen gestart na een succesvolle proefles. 

2018 was een spectaculair jaar voor het Leerstation: van eerste idee in februari tot al acht leerlingen én een extra docent in december! Met als persoonlijke hoogtepunten:

Ik geniet intens van de hardwerkende leerlingen, van de support voor het Leerstation uit alle onverwachte hoeken, en van de spannende uitdaging om deze sociale onderneming op te starten. Soms verlies ik bijna de moed bij een tegenslag, maar telkens is er dan spontaan een steuntje in de rug. Van fantastische, behulpzame familieleden en vrienden, en zelfs van volslagen onbekenden. Dank jullie wel voor jullie overweldigende steun.

We hebben dit jaar leerlingen begeleid die vanuit heel Utrecht naar ons toe komen fietsen: omdat we goed zijn in de exacte vakken én betaalbaar zijn voor iedereen. Nu het concept staat, durven we langzaam te denken aan uitbreiding: meer docenten, meer middagen per week, en dus meer leerlingen.

Maar eerst even uitrusten, onze leerlingen hebben hun vakantie keihard verdiend. Hoewel, een aantal leerlingen ging gretig in op ons aanbod om al op 2 januari weer te starten met de begeleiding, want er staan altijd weer nieuwe toetsen voor de deur… Fijne feestdagen en op naar 2019!