Menu Sluiten

Einde van het schooljaar

Komende week zijn de allerlaatste lessen van dit schooljaar. Er wordt extra hard gezwoegd op de laatste loodjes in de zomerhitte. Bijna al onze leerlingen komen gelukkig volgend schooljaar weer terug; we zullen ze missen tijdens de zomer!

We kregen deze week een paar fijne reacties van ouders en leerlingen, waar we superblij van worden. Bijvoorbeeld deze, van een moeder die graag anoniem blijft:

Beste Margot,
Mijn zoon heeft heel veel aan jullie huiswerkbegeleiding gehad. Hij staat er nu goed voor. En het ziet er naar uit dat hij naar 2 HAVO gaat. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin bij jullie. Wat betreft volgend jaar, wil ik alles door laten gaan. Ik wil je sowieso bedanken voor alle hulp en ondersteuning richting mijn zoon en de reminders richting mij. Hij kijkt ontzettend tegen jullie op en komt wekelijks met verhalen over hoe intelligent de docenten bij het leerstation wel niet zijn en hoe stoer hij dat wel niet vindt!!!! Dank voor de positieve invloed op mijn zoon. Het wordt ontzettend gewaardeerd.

Ik glunderde ervan toen ik het las! We gaan genieten van de allerlaatste week van dit allereerste Leerstation-schooljaar. Een fijne zomer en tot in september!