Menu Sluiten

Geslaagd

De meerderheid van onze examenleerlingen is geslaagd! Enkele leerlingen hebben nog een herkansing, maar het grootste deel heeft de vlag al uit hangen. We zijn vet trots op onze kanjers, die midden in alle onrust en onduidelijkheid keihard hebben geploeterd voor hun laatste schoolexamens.

We kregen chocola via de post, foto’s van tassen aan vlaggen en ontzettend lieve kaarten, mails en reviews van blije leerlingen en hun ouders, waaronder deze van Jelmer uit 5 havo:

Het Leerstation heeft me super geholpen met het behalen van mijn diploma! De koekjes en de tafeltennistafel waren leuke pauzemomenten. Ik kwam er graag, ondanks dat ik daar mijn schoolwerk moest doen! 😀

En deze van zijn ouders:
Betrokkenheid, kennis, creativiteit en altijd meedenkend zijn mooie kernkwaliteiten van Margot! Dat maakt naar ons idee het Leerstation tot een groot succes. Onze zoon heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt! Dank jullie wel hiervoor!! Succes met alle andere leerlingen en nogmaals enorm enorm dank voor alles!!
Jouw start met het Leerstation was voor ons een lot uit de loterij. Het heeft heel veel strijd om schoolwerk thuis weggenomen!!
Graag gedaan, toppers. We gaan jullie missen!