Menu Sluiten

€5200,- binnengehaald!

De crowdfunding campagne op voorjestadsie.nl is gelukt: we hebben samen in minder dan een maand tijd het volle bedrag van €5.200,- ingezameld!!

Dat is fantastisch: nu kan het Leerstation echt beginnen! Met dit ingezameld bedrag kunnen we het hele huidige schooljaar operationeel zijn. Alle inkomsten uit klanten in het komend jaar kan ik dus gebruiken om zo snel mogelijk extra docenten aan te nemen. Zo kunnen we groeien en meer leerlingen ondersteunen.

Ik ben de supporters enorm dankbaar voor hun steun, zonder hen had ik het komend jaar niet aan het Leerstation kunnen beginnen. Gelukkig hebben de meeste supporters een mooie beloning gekozen in ruil voor hun donatie. Er zijn 31 tickets (17 goud, 14 zilver) voor het benefietconcert verkocht, 6 tickets voor de high-tea, 2 studiebegeleiding tegoedbonnen en 1 bijles tegoedbon. Niemand koos voor een staande ovatie tijdens het concert, dat is blijkbaar toch iets te ongemakkelijk 😉

Mocht u nog naar het concert willen komen op 27 oktober: tot 1 oktober kunt u op www.voorjestadsie.nl/het-leerstation nog een kaartje kopen! De gouden tickets zijn uitverkocht, maar er zijn nog meer dan genoeg zilveren tickets. Na 1 oktober kunt u mij een e-mail sturen als u een kaartje wilt kopen, want dan is de campagne op voorjestadsie.nl gesloten.

Supporters: ik ben jullie eeuwig dankbaar voor jullie steun en vertrouwen, en ik ben ontzettend blij dat we nu echt kunnen beginnen! Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat het Leerstation een succes wordt.