Menu Sluiten

Verhuizen

Beste leerlingen en ouders van het Leerstation,

Na de zomer gaat er wat veranderen bij het Leerstation, want ik verhuis naar Nijmegen. Ik kijk daar erg naar uit, want daar wonen ook mijn familie en mijn vrienden en ik heb er een mooie baan gevonden, maar het betekent helaas ook dat ik deze zomer afscheid moet nemen van jullie.

Gelukkig heb ik een erg goede én leuke docent gevonden die het Leerstation in Utrecht van mij overneemt: Joris de Jong. Sommige leerlingen hebben hem de afgelopen weken al in het buurthuis ontmoet. Hij heeft 17 jaar als scheikundedocent gewerkt op het Boni en daarnaast is hij ook in natuur- en wiskunde goed thuis.

Er blijft na de zomer zoveel mogelijk hetzelfde voor jullie: de zaal in het buurthuis blijft hetzelfde, en het systeem met een regulier en een upas tarief blijft ook. Ook een deel van de studenten blijft hier lesgeven. Het krijgt wel een nieuwe naam: Betabikkels. Hier vind je meer informatie: www.betabikkels.nl.

Ik heb jullie, onze leerlingen, met heel veel plezier begeleid en ik vond het heerlijk om te zien hoe jullie steeds slimmer en groter werden. Ik zal jullie heel erg missen! Maar eerst gaan we nog even knallen voor de laatste toetsen samen.

Als je vragen hebt kan je me natuurlijk appen of bellen.