Menu Sluiten

We barsten uit onze voegen

Het Leerstation groeit nu zo hard dat het tijd wordt om de boel verder te professionaliseren. Daarom hebben we de hulp ingeroepen van twee wijze, enthousiaste Sesam Adviseurs. Deze gepensioneerde vrijwilligers zetten de ervaring die ze tijdens hun indrukwekkende carrière opdeden nu in om maatschappelijke initiatieven vooruit te helpen.

De komende maanden gaan we samen aan de slag om lange termijn doelen op te stellen en een passende organisatievorm te ontwerpen voor het groeiende Leerstation. Bovendien helpen ze Margot om de onderneming onafhankelijker te maken van haar fysieke aanwezigheid en schrijven we samen een echt PR- en communicatieplan.

De eerste sessie was veelbelovend en inspirerend: samen denken we groter! Meer leerlingen, meer vestigingen en misschien zelfs een nieuw samenwerkingsverband met meer sociale ondernemers. We vinden het superboeiend om samen met anderen te brainstormen over de potentie van het Leerstation, dus laat het ons horen als je ook ideeën of suggesties hebt!