Menu Sluiten

We gaan weer echt open!

We zijn mega-enthousiast dat het buurthuis, en wij dus ook, hoogstwaarschijnlijk weer open mag op woensdag 3 juni! Op 2 juni valt het definitieve oordeel pas, maar we zijn vast alles aan het voorbereiden zodat we weer live kunnen lesgeven. We regelen meer lokalen, zodat er genoeg afstand tussen leerlingen is, looproutes met pijlen en stickers in het pand en protocollen over handen wassen bij de toiletten.

Hier leest u alle nieuwe regels voor in het lokaal, en hier staan de regels over of een leerling naar het Leerstation mag komen.

Het zal een beetje anders zijn dan normaal, maar we kijken er enorm naar uit. Hoewel we het best goed volhielden om de leerlingen te blijven begeleiden met telefoons, computers en ovenroosters, missen we onze leerlingen. We missen dat je in één oogopslag kan zien wat het humeur van een leerling is. We missen dat leerlingen vanzelf gemotiveerd raken omdat ze andere leerlingen zo hard zien werken. We missen het bladeren in een schrift van een leerling om te zien hoe het ervoor staat. We missen dat je grapjes kan maken over een leerling die bij binnenkomst een slap handje geeft, en dat je dan net zo lang kan oefenen tot het een stevige handdruk wordt.

Maar vanaf 3 juni zijn we weer live in het buurthuis. Zonder slappe of sterke handjes en mét 1,5m afstand, maar wel samen in dezelfde ruimte. We kijken ernaar uit!